LAVIS-lavatanssijumppa

Hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille eikä ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille, sillä LAVISta tanssitaan yksin.

 

PHYSIOPILATES

Physiopilates-harjoittelu yhdistää ajatuksen, hengityksen ja liikkeen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Kurssilla opetellaan kehon oikeaoppisia asentoja ja vahvistetaan rankaa ympäröiviä lihaksia.

  • PHYSIOPILATES, alkeistaso

    Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta sekä kehon syviä tukilihaksia. Yhdistää ajatuksen, hengityksen ja liikkeen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Sopii kaikenikäisille myös sinulle jolla on leikkauksen/tapaturman jälkeinen kuntoutuminen tai sinulla on diagnosoitu esim. Parkinson, reuma tai Ms-tauti. Tunnilla käytetään välineitä mm. pienet pehmo- ja fasciapallot, kuminauhat, jättipallot sekä rullat. Ota mukaasi lämmin vaatetus, villasukat, jumppamatto ja pieni käsipyyhe.

  • PHYSIOPILATES, jatkotaso

     Henkilöille, jotka ovat suorittaneet alkeistason. Harjoituksissa edetään haastavampiin liikkeisiin.Tunnilla käytetään välineitä mm. pienet pehmo- ja fasciapallot, kuminauhat, jättipallot sekä rullat. Ota mukaasi lämmin vaatetus, villasukat, jumppamatto ja pieni käsipyyhe.

 

 

TYTTÖJEN VOIMISTELU 3-6 lk

Harjoitellaan voimistelun perustaitoja, saadaan notkeutta ja lisätään kehonhallintaa. Vaikutteita telinevoimistelusta ja tanssista.

 

  

PERHELIIKUNTA 1-3 v. + aikuinen & 4-5 v. + aikuinen

Vietetään mukavia hetkiä liikunnan parissa ja tuetaan lapsen motorista kehitystä sekä luontaista innostusta liikuntaan. Lapset tulevat perheliikuntaan aina tutun aikuisen kanssa.

 

TANSSI 0-1 lk

Tutustutaan kehonhallintaan ja liikkuvuuteen tanssien ja leikkien musiikin tahdissa. Välillä temppuillaan pallon, narun ja vanteen kanssa.

 

DANCE 4 FUN 2-3 lk

Dance 4 Fun sopii kaikille sukupuoleen, taustaan tai tanssikokemukseen katsomatta. Monipuolinen tanssiharrastus, jossa liikkeet maustetaan eri tanssityylein. Tunneilla tanssi yhdistää luovuuden, motoriikan ja fyysisten ominaisuuksien harjoittelun.

 

BALETTI 1-2 lk ja 3-4 lk

Baletti on mukava tanssilaji, jossa kehittyy mm.tasapaino, ryhti ja venyvyys. Tunneilla pitää olla mukana tossut, mieluusti balettitossut, mutta normaalit

sisätossutkin käy. Tunneilla vaatetuksena joustavat vaatteet.