Akrobatiavoimistelu tytöille ja pojille, alkeisryhmä 2006-2013 synt. / Tiia, Tera ja Siru Ojala (8 paikkaa)

Akrobatiavoimistelu on näyttävä laji, joka koostuu erilaisista nostoista, heitoista, kiinniotoista ja yksilöliikkeistä. Tunneilla opetellaan voimankäyttöä, liikkuvuutta, ketteryyttä sekä tasapaino- ja koordinaatiokykyä. Opettelemme toimimaan ryhmässä, pareina ja trioina. Akrobatiavoimistelun alkeisryhmä: vasta- aloittajille tai muuta voimistelua aiemmin harrastaneille. Notkeus ja tasapaino on lajissa eduksi. Aloitamme perusliikkeistä, tukkipyörinnästä ja kuperkeikasta ja etenemme talven myötä vaativimpiin liikkeisiin. Ohjaajat seuraavat ensimmäisten tuntien aikana voimistelijoiden taitotasoa, jotta molemmat ryhmät olisivat mahdollisimman tasapainoisia, ohjaajat voivat siirtää osallistujia mahdollisuuksien mukaan ryhmästä toiseen. Tästä neuvotellaan aina ensin vanhempien kanssa. Alkeis- ja jatkoryhmällä on sama harjoitusaika, mutta osallistujat jaetaan ryhmiin.

 

Akrobatiavoimistelu tytöille ja pojille, jatkoryhmä 2006-2013 synt. / Tiia, Tera ja Siru Ojala (10 paikkaa)

Akrobatiavoimistelu on näyttävä laji, joka koostuu erilaisista nostoista, heitoista, kiinniotoista ja yksilöliikkeistä. Tunneilla opetellaan voimankäyttöä, liikkuvuutta, ketteryyttä sekä tasapaino- ja koordinaatiokykyä. Opettelemme toimimaan ryhmässä, pareina ja trioina. Akrobatiavoimistelun jatkoryhmä: Viime vuoden alkeisryhmän jumppareille tai jo useamman vuoden muuta voimistelua harrastaneille. Kärrynpyörä tulisi osata jalat suorina. Ohjaajat seuraavat ensimmäisten tuntien aikana voimistelijoiden taitotasoa, jotta molemmat ryhmät olisivat mahdollisimman tasapainoisia, ohjaajat voivat siirtää osallistujia mahdollisuuksien mukaan ryhmästä toiseen. Tästä neuvotellaan aina ensin vanhempien kanssa. Alkeis- ja jatkoryhmällä on sama harjoitusaika, mutta osallistujat jaetaan ryhmiin.

 

Feel the Dance, 2010-2011 synt. (12 paikkaa)

Tanssia ja koreografioita niin, että ilmaisu on keskiössä. Haetaan musiikista eri tunnetiloja ja tuodaan ne esiin tanssin keinoin.

 

Feel the Dance, 2007-2009 synt. (12 paikkaa)

Tanssia ja koreografioita niin, että ilmaisu on keskiössä. Haetaan musiikista eri tunnetiloja ja tuodaan ne esiin tanssin keinoin.

 

Kuntojumppa / Jenni Lakso (30 paikkaa)

Perus lihaskuntojumppaa koko kropalle. Harjoitukset tehdään pääasiassa oman kehon painolla, mutta välillä voidaan käyttää mm. kuminauhaa tai keppiä. Tähän ryhmään on helppo tulla, vaikka edellisestä jumppakerrasta olisi useampi vuosi. 

 

Lavis / Jenni Lakso (30 paikkaa)

Helppoa, hauskaa ja hikistä lavatanssijumppaa kotimaisen iskelmämusiikin tahdissa. Lavis on lavatanssien ja jumpan sekoitus, jota tanssitaan perinteisen lavatanssimusiikin tahdissa. Lavista tanssitaan ilman paria, joten jokaisella on mahdollisuus tanssia oman kunnon mukaan ilman pelkoa varpaille tallomisesta 
 

Lavis  senioreille / Jenni Lakso (30 paikkaa)

Helppoa, hauskaa ja hikistä lavatanssijumppaa kotimaisen iskelmämusiikin tahdissa. Lavis on lavatanssien ja jumpan sekoitus, jota tanssitaan perinteisen lavatanssimusiikin tahdissa. Lavista tanssitaan ilman paria, joten jokaisella on mahdollisuus tanssia oman kunnon mukaan ilman pelkoa varpaille tallomisesta. Seniori-laviksessa on rauhallinen tahti ja tanssit tanssitaan ilman hyppyjä. 

 

Liikuntaleikkikoulu, 2016-2017 synt. (12 paikkaa)

Perinteisiä liikuntaleikkejä, temppuratoja ja ryhmässä toimimisen taitojen opettelemista.

 

Perheliikunta 2017-2019 synt. / Martiina Ylikoski (15 lasta + 15 aikuista)

Vietetään mukavia hetkiä liikunnan parissa ja tuetaan lapsen motorista kehitystä sekä luontaista innostusta liikuntaan. Lapset tulevat jumppaan aina tutun aikuisen kanssa.

 

PhysioPilates jatkoryhmä / Anna-Maria Mäenpänen (15 paikkaa)

Henkilöille jotka ovat suorittaneet alkeistason. Harjoituksissa edetään haastavampiin harjoitteisiin. Tunnilla käytetään välineitä (ohjaajan omat) mm. pehmo-ja fasciapallot, jättipallot sekä rullat. Ota mukaasi lämmin vaatetus, jumppamatto sekä pieni pyyhe.