ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN AUKEAA LAUANTAINA 13.8.2022 klo 12.00!

 

TÄSTÄ LINKISTÄ  näet jumpparyhmämme ja pääset kirjautumaan/rekisteröitymään Hoika-jäsentietorekisteriin, jossa voit ilmoittautua ryhmiin. Ryhmät toteutuvat vain jos ryhmässä on vähintään 7 osallistujaa! Ohjaajan mahdollisen poissaolon (sairastuminen tai muu välttämätön este) vuoksi varaamme oikeuden kahden tunnin korvaamattomaan poissaoloon kautta (syksy tai kevät) kohti ja nämä kaksi kertaa eivät vaikuta jumppamaksuun. Jäsen-/jumppamaksuun ei sisälly vakuutusta, vaan siitä tulee jokaisen huolehtia itse.

 

Meillä käyvät maksuvälineeksi myös Smartum- , TYKY- tai Virike-liikuntasetelit sekä ePassi. Setelit ovat henkilökohtaisia, joten niillä ei voi maksaa lasten jäsenmaksuja. Seteleistä ei anneta rahaa takaisin.

Rekisteröitymisen voi tehdä jo ennen ilmoittautumisajan alkamista. Huomaathan, että mikäli sinä tai lapsesi olette aikaisempina vuosina olleet Moven jumpissa, ovat tietonne jo kirjattuna Jäsenrekisteriin. Siinä tapauksessa voit edetä suoraan sisäänkirjautumiseen. Mikäli olet unohtanut salasanan, klikkaa kohtaa Unohditko salasanan? Kirjoita sähköpostiosoitteesi ruudulle ilmestyvään kenttään ja ohjelma lähettää sähköpostiisi salasanan (sähköpostiosoitteen on oltava sama, minkä olet antanut aiemmin ilmoittautumisen yhteydessä). Huom! Jos perheestänne on useampia aikaisempia harrastajia, jokaiselle henkilölle tulee sähköpostiin oma salasana. Kirjaudu kuitenkin huoltajan sähköpostiosoitteella ja salasanalla ja lisää sitten lapsesi alikäyttäjiksesi.

Kun aikuinen on ensin rekisteröitynyt ja kirjautunut itse Jäsenrekisteri-palveluun, on alaikäiset lapset lisättävä alikäyttäjiksi. Tästä ohjeistusta alla. Vasta kun lapsesi on lisätty alikäyttäjiksesi, voit ilmoittaa heidät ryhmiin.

 

 

1. REKISTERÖITYMINEN

Ilmoittautuminen aloitetaan HoikajJäsentieto-ohjelmaan rekisteröitymällä.

Hoikasta näet Moven tulevan kauden jumpat ja voit ilmoittautua niihin. Huomaa ryhmien ikärajat.

Aikuisen huoltajan tulee rekisteröityä ensin itse ja lisätä sen jälkeen alle 18-vuotiaat lapset alikäyttäjikseen:

- Valitse ensin "rekisteröityminen" ja täydennä omat tietosi. Rekisteröitymisen jälkeen näet ruudulla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Huomaathan, että mikäli sinä tai lapsesi olette jo aiemmin olleet mukana Moven jumpissa, ovat tietonne jo kirjattuna Jäsenrekisteriin. Siinä tapauksessa älä rekisteröidy uudelleen, vaan etene suoraan sisäänkirjautumiseen. Mikäli olet unohtanut salasanasi, klikkaa kohtaa Unohditko salasanan? Kirjoita sähköpostiosoitteesi ruudulle ilmestyvään kenttään ja ohjelma lähettää sähköpostiisi salasanan.

Huom! Jos perheestänne on useampia aikaisempia harrastajia, jokaiselle henkilölle tulee sähköpostiin oma salasana. Kirjaudu kuitenkin huoltajan sähköpostiosoitteella ja salasanalla ja lisää sitten lapsesi alikäyttäjiksesi.

 

- Sisäänkirjaudu ohjelmaan saamillasi tunnuksilla ja lisää kohdasta "Omat tiedot" lapsesi alaisuuteesi eli alikäyttäjiksesi. Huoltajan tietojen vieressä on teksti "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti", josta avautuu uusi lomake lapsen tiedoille, täytä ja MUISTA TALLENTAA. Anna lapsesi sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi.

Ohjelmaan rekisteröidytään vain kerran. Jos olet rekisteröitynyt jäseneksi ja unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan valitse sisäänkirjautuminen -sivulta: "Unohditko salasanan?"

Jos tietosi muuttuvat (varsinkin sähköpostiosoite tai puhelinnumero), muista päivittää ne myös Jäsentieto-ohjelmaan. Näitä tietoja käytetään seuran ja jumpparyhmien tiedottamisessa.

 

2. ILMOITTAUTUMINEN

- Sisäänkirjaudu saamillasi tunnuksilla (sähköpostiosoite + salasana)

- Etene kohdasta "ilmoittautuminen"

- Mikäli olet rekisteröinyt alaisuuteesi alikäyttäjiä, valitse ilmoitettavan lapsen nimi valikosta ennen liikuntaryhmän valintaa. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu.

Kun ryhmä on valittu, ohjelma kysyy maksuvaihtoehtoa. Voit valita joko koko vuoden tai vain yhden kauden (syys- tai kevätkausi). Koko vuoden maksaminen kerralla tulee hieman halvemmaksi.

Seuraavaksi klikataan kohtaa Vaihe 2: Maksujen hyväksyminen. Tässä näet jumppamaksun sekä jäsenmaksun suuruuden.

Klikkaa alhaalta kohtaa Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: Laskun tulostus ja maksu.

Ilmoittautuminen on nyt suoritettu. Saat ilmoittautumisesta sähköpostiisi viestin, että ilmoittautuminen on onnistunut ja lisäksi laskun. Voit maksaa tuon laskun nettipankin kautta tai ottaa laskun mukaasi jumppaan ja suorittaa maksun käteisellä tai liikuntaseteleillä ohjaajalle. MUISTA MAKSAA JÄSEN- JA JUMPPAMAKSUT AJOISSA!

Voit käydä tutustumassa jumppiin kerran maksutta, mutta huomaa, että ilmoittautuminen on tehtävä joka tapauksessa. Maksettuja jäsen- ja jumppamaksuja ei palauteta, jos henkilö eroaa ryhmästä kesken kauden.

 

Perheliikuntaan ilmoittautuminen

Perheliikuntaryhmään ilmoitetaan jäsenrekisteripalvelun kautta vain lapsi, mutta myös aikuisen on rekisteröidyttävä Hoika-jäsenrekisteriin. Aikuisen tiedot on kirjattava myös lapsen tietoihin, mistä näemme kuka aikuinen osallistuu lapsen kanssa. Perheliikunnan maksu ei tulostu laskulle oikein (aikuisen jäsenmaksu 10 € puuttuu), joten teemme perheliikunnan aikuisista oman ryhmän järjestelmään, jota kautta laskutamme aikuisen jäsenmaksun erikseen.

Maksu on valittu jumppamaksu ja lisäksi sekä aikuisen että lapsen jäsenmaksut (5e + 10e). Jos siis ilmoittaudut syyskaudelle perheliikuntaan lapsesi kanssa, on maksu yhteensä 45 euroa.

Ryhmään on mahdollista jäädä varasijalle ryhmän ollessa täynnä. Seura ilmoittaa vapautuneesta paikasta.